image
Sursa foto: Getty Images

Ultimatum pentru Coutinho: Barcelona nu mai are răbdare cu brazilianul

Philippe Coutinho încă nu-și revine, iar oficialii Barcelonei sunt deciși să pună piciorul în prag. Astfel, potrivit publicației Mercato365, șefii de pe Camp Nou sunt deciși să-i stabilească viitorul brazilianului în mai puțin de o lună.

Philippe Coutinho este cel mai scump jucător transferat vreodată de Barcelona. A fost adus de la Liverpool în ianuarie 2018, pentru 140 de milioane de euro, iar Barcelona era ferm convinsă că i-a găsit înlocuitor legendarului Andres Iniesta, însă la un an distanță, după un start bun, se pare că s-a înșelat. Acum, brazilianul a ajuns să se lupte pentru un loc de titular tocmai cu conaționalul său, Arthur.

Astfel, Barcelona și Ernesto Valverde nu știu cum să procedeze mai bine cu mijlocașul de 26 de ani. Fie îi mai dau ceva răgaz, ca în cazul lui Dembele, care și-a revenit în cele din urmă, fie încearcă să-și recupereze investiția de 140 de milioane de euro.

Pentru moment, nu s-a luat încă nicio decizie, însă Coutinho nu pare hotărât să plece. Dacă ar fi să renunțe la Coutinho, singura condiție pe care o pune Barcelona este ca prețul să nu scadă de 100 de milioane de euro, cu toate că ar avea o pierdere de 40 de milioane. De serviciile sale s-au interesat Manchester United și Chelsea în ultima vreme.

Potrivit publicației citate, Josep Maria Bartomeu a avut deja o primă întâlnire cu jucătorul și o va avea pe a doua după sferturile de finală din Champions League, una care se pare că va fi definitivă, conform sursei citate.

Astfel, brazilianul mai are la dispoziție mai puțin de o lună pentru a demonstra că merită să îmbrace tricoul blaugrana.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: