(foto/video) Moldova - Franța 1:4! Campionii mondiali nu au lăsat nicio șansă gazdelor care se consolează cu un gol marcat

Meciul istoric dintre Moldova și Franța s-a încheiat previzibil. Campionii mondiali nu au lăsat nicio șansă gazdelor îningând cu un categoric 4 la 1. De cealaltă parte, Moldova se mulțumește cu un gol de prestigiu marcat în penultimul minut.

Partida avea să înceapă destul de bine pentru jucătorii moldoveni. Dominați, elevii lui Alexandru Spiridon au rezistat neașteptat primele 20 de minute fără gol. În minutul 24 însă, Pogba inventează o pasă peste apărarea moldoveană și vedeta Antoine Griezmann înscrie printr-un voleu spectaculos.

Antoine Griezmann înscrie / Sursa:FRANCK FIFE/AFP/Getty Images

3 minute mai târziu, o neatenție în careu și, după un corner executat magistral de același Griezmann, înscrie fundașul lui Real Madrid - Raphael Varane.

Raphael Varane înscrie / Sursa:FRANCK FIFE / AFP)

În minutul 36, Franța avea să ducă scorul la unul de nereprezentare. Olivier Giroud a înscris după un atac preungit la o nouă greșeală a apărării.

Olivier Giroud înscrie / Sursa:FRANCK FIFE/AFP/Getty Images

Repriza a doua a fost una mai bună pentru Naționala Moldovei. La pauză, Alexandru Spiridon l-a înlocuit pe Eugeniu Cociuc și l-a introdus în teren pe Artiom Razgoniuc.

Dominată, Naționala Moldovei a reușit totuși un joc mai bun și mai consistent, dar în minutul 87, după o gravă greșeală a lui Eugeniu Cebotaru, Kylian Mbape duce scorul a 0:4.

Kylian Mbappe înscrie / Sursa:FRANCK FIFE/AFP/Getty Images

Spre lauda lor, jucătorii moldoveni au găsit resurse pentru un atac de final și, după un corner, mingea a fost recuperată la centru, a urmat o pasă pe dreapta, centrare în careu, Damașcan lovește bara și la reluare, Vladimir Ambros înscrie.

Vladimir Ambros înscrie / Sursa:FRANCK FIFE/AFP/Getty Images

Un gol simbolic și important pentru moralul naționalei Moldovei care va juca luni cu Turcia, la Eskişehir un meci la fel de greu.


Pub