(video) Şase reguli esenţiale despre care rar dacă te învaţă la vreo şcoală de şoferi

La școala de șoferi, sunt câteva reguli importante pe care s-ar putea să nu le fi învățat. Sunt niște reguli practice pentru siguranța ta, care pot face diferența dintre viață și moarte în cazuri extreme.

Acest reguli nu trebuie ignorate, dacă vrei să conduci confortabil și în siguranță. Poate că le știi deja, dar sigur le-ai încălcat cel puțin o dată.

Foto: nerdwallet.com

Ai grijă cum ții picioarele când ești la volan! Una dintre primele reguli se referă la confortul la volan. Dacă acorzi multă atenție confortului, atunci știi cât de importantă e poziția pe care o ai la volan. Totul pornește de la picioare, iar dacă acestea nu sunt îndoite de la genunchi corespunzător, poți avea dureri la încheieturi care te incomodează în timpul condusului.

Prin urmare, scaunul trebuie reglat astfel încât între el și picioarele tale să fie un spațiu echilibrat, un unghi ascuțit suficient de confortabil. Picioarele nu trebuie să fie nici întinse spre pedale, nici prea flexate, până îți lipești gambele de scaun. Continuarea pe AutoBlog.MD


Pub