18:09:43 25.04.2024
Stiri

Spiridon recunoaşte că un Jiguli nu poate ţine pasul cu un Ferrari: "Am jucat contra unor „MONŞTR” ai fotbalului mondial"

Sport 23.03.2019 12:18 Vizualizări2773 Autor: Ziarul National
Spiridon recunoaşte că un Jiguli nu poate ţine pasul cu un Ferrari:
Vlad Ambros, marcatorul golului naţionalei noastre


Echipa națională de fotbal a fost învinsă ieri, cu scorul 4-1, de selecționata Franței, campioană mondială en-titre, într-un meci din cadrul preliminariilor Campionatului European 2020.

Echipa noastră s-a cantonat în apărare, iar francezii s-au distrat pe teren în prima repriză. Acestia au marcat prin Antoine Griezmann (24), Raphael Varane (27), Olivier Giroud (36). În repriza secundă, oaspeţii au micşorat turaţiile, dar totuşi au reuşit sa marcheze în minutul 87 prin Kylian Mbappé. Golul de onoare al naţionalei noastre a fost marcat în minutul 89 de atacantul Vlad Ambros, care a intrat pe teren în minutul 73.

”Am jucat contra unor „monștri” ai fotbalului mondial: Griezmann, Mbappé, Pogba. Fotbalul prestat de noi, în special în prima repriză, nu poate fi numit fotbal. S-a văzut clar că un Jiguli nu se poate lua la întrecere cu un Ferrari. A fost o mare diferență, mai ales în ceea ce privește condiția fizică. Problema noastră cea mai mare este starea funcțională, fizică a jucătorilor. În schimb, suporterii au fost pur și simplu extraordinari”, a declarat după meci selecţionerul Alexandru Spiridon.

De partea cealaltă, antrenorul echipei Franţei s-a declarat mulţumit de rezultat.

”Adversarii noştri s-au apărat, nimic extraordinar nu s-a produs. Am învins-o și plecăm acasă cu trei puncte. Este corect, just să fie așa. Echipa Moldovei este completată cu fotbaliști calificați, capabili să-și îmbunătățească jocul și să obțină puncte de la alte echipe din grupa noastră”, a spus Didier Deschamps.

La sfârșitul meciului, un adolescent a pătruns în teren cu o minge și i-a solicitat un autograf lui Kylian Mbappé. Acesta, amabil, i l-a acordat, după care doi reprezentanți ai forțelor de ordine au intervenit și l-au escortat pe fan de pe gazon.

Marcatorul unicului gol al naţionalei noastre, Vlad Ambros, a spus după meci că nu poate fi foarte bucuros, deoarece naţionala a pierdut.

”Este un gol important pentru mine, dar cred că și pentru echipă. Nu mulți se așteptau că vom marca contra campioanei mondiale. Nu pot să spun că suntem bucuroși, pentru că am pierdut până la urmă categoric. Am văzut la acest meci că francezii sunt la un alt nivel”, a declarat internaționalul Vladimir Ambros după golul înscris în poarta Franței.

Pe 25 martie, echipa națională va juca următorul meci din preliminariile Campionatului European 2020 în deplasare cu reprezentativa Turciei.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md