Educația financiară pentru copii și tineri. Participă la concursurile interactive de la Global Money Week

р

În acest an, în Republica Moldova, campania de educație financiară, se va desfășura în perioada 25-29 martie în incinta centrului comercial Shopping MallDova. Acesta are scopul de a implica direct copiii și tinerii din țară în domeniul valorificării finanțelor prin intermediul activităților de educație non-formală cu genericul #NoCashIsCool.

AVI-Moldova, alături de Victoriabank și Shopping MallDova, cu suportul Facilității de Dezvoltare a Fondului European pentru Europa de Sud-Est (EFSE DF) te invită la Global Money Week.

La nivel mondial, Global Money Week a fost inițiat de Child & Youth Finance International în anul 2011 și s-a desfășurat timp de o zi, sub numele de Aflatoun Day. Activitățile din cadrul acesteia au fost baza Săptămânii Mondiale a Banilor – o săptămână întreagă dedicată inspirației copiilor și tinerilor de a învăța despre bani, mijloacele de trai și spiritul antreprenorial. În prezent, Global Money Week este celebrată în peste 150 de țări din întreaga lume.

Iată care va fi programul de activități a Global Money Week:

# 25-26 martie, 13:00 – 18:00,

Quiz interactiv

 # 27 martie, 13:00 – 16:00,

Workshop cu tematică financiară

 # 28 martie, 13:00 – 16:00,

Concurs cu tematică financiară

 #29 martie, 15:00 – 17:00,

Eveniment de încheiere

Mai multe detalii găsești în evenimentul Global Money Week, pe pagina de Facebook AVI-Moldova sau la adresa de e-mail [email protected].

Sunteți așteptați de pe 25 până pe 29 martie, la Shopping MallDova pentru a celebra împreună #GlobalMoneyWeek2019!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente