Hai afară! Super evenimente pentru o duminică frumoasă și cu soare primăvăratic

6G2BNNGCB1-920×613

Ați ieșit din starea de post Mbappe și Pogba? Dacă da, atunci vă sugerăm să petreceți ultima zi din acest weekend pentru a vă dezvolta, relaxa și a face cumpărături. Despre ce este vorba? Vedeți mai jos.

#Ia Moldova acasă – Târg de struguri locali

În timp ce la supermarket se aduc struguri de import și se vând scump, ai noștri struguri se pierd prin depozite. Până la următoarea roadă de struguri mai e mult de așteptat, așa că agricultorii din Moldova vă invită la un târg de struguri autohtoni.

Strugurii se vor vinde la ladă, de la 5 lei/kg. Târgul va dura până la ultimul cumpărător!  Veniți să vă faceți plinul de Moldova! Veniți să fiți solidari cu cei care lucrează cu dragoste pământurile noastre și cresc din ele cei mai dulci struguri.

#Împreună pentru un mediu mai curat!

AO Comunitatea Tinerilor Ambițioși se implică activ în tot ceea ce înseamnă responsabilitate socială. De aceea în parteneriat cu mai multe organizații non-guvernamentale și companii planifică o acțiune de salubrizare în preajma lacului de pe strada Albișoara din Chișinău, construit în anii 1980.

Această zonă, unde multă lume obișnuiește să vină să se recreeze odată cu sosirea primăverii, este plină cu deșeuri, care arată rău, dar și poluează mediul. Vorbește cu prietenii, colegii, rudele tale și veniți împreună. Evenimentul e și pentru copii, adolescenți, persoane mature – fiecare participă cum și cât poate. Important e să fii prezent și să te simți bine!

După acțiunea de colectare, deșeurile vor fi transportate la stația de sortare și reciclare, asigurându-se reintrarea acestora în circuitul natural într-un mod ecologic.

Cei care vor să se alăture inițiativei sunt așteptați duminică, 24 martie, începând cu ora 10:00 în preajma lacului, în partea dinspre Biserica „Sfântul Mare Mucenic Ioan cel Nou de la Suceava”. (str. Mihai Viteazul, nr. 12).

Organizatorii vor pune la dispoziția participanților saci de colectare a deșeurilor și mănuși de protecție și vor asigura transportul deșeurilor la locul de depozitare. Pentru mai multe informații puteți lua legătura cu Nistor Lazar, coordonatorul inițiativei, la numărul de telefon +373 69 330 054.

#Alba ca Zăpada – Spectacol Interactiv de Animație pentru Copii

Spectacolul „ALBA CA ZĂPADA” este o adaptare după renumita poveste a Fraților Grimm și realizată în stilul Planeta Clounella cu numeroase momente de interacțiune cu publicul, cântec, dans și jocuri cu spectatorii. „Subiectul a suferit unele modificări, dar credem noi că benefice pentru un spectacol de animație pentru copii cu vârsta cuprinsă între 2 și 7 ani”, spun organizatorii.

Alba ca Zăpada e la fel de frumoasă ca în povestea clasică, Regina e plină de invidie și ură ținând neapărat să scape de frumoasa prințesă iar Mutulel – cel mai curajos pitic care o salvează din capcana memei vitrege-Regina.

Toată acțiunea ține în suspans copii, le oferă o doză de energie și bună dispoziție. Biletele pot fi procurate aici. Spectacolul va avea loc la Centrul Cultural Odeon Str. Mihai Eminescu, 55.

#DreamGuitar – Lecție gratuită de chitară pentru copii și maturi

Școala de chitara „DreamGuitar” anunta organizarea lecțiilor gratuite de chitară pentru copii 10+ și maturi. Indiferent de abilitățile muzicale, copiii și maturii la această lecție învață prima sa melodie la chitară.

Pentru a participa la o lecție gratuită, completați acest formular.  Mai multe informații vezi aici.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente