(video) Un drifter din Japonia este primul om care a făcut un swap de motor 2JZ pe noua Supra! Iat-o în acţiune

Celebrul drifter japonez Daigo Saito este primul om din lume care a încrucişat noua generaţie Toyota Supra cu un motor legendar 2JZ! Dezvoltarea și reconstrucția maşinii a durat 42 zile.

Debutul său public a avut loc astăzi, 23 martie, în oraşul Tokio unde se desfăşoară competiţia D1 Grand Prix All-Star Shoot Out. Am aşteptat special acest eveniment pentru a vă arăta maşina în acţiune.

https://www.youtube.com/watch?v=ViMcpLJoC0o

Vezi şi: (video) BattleDrift 2: Trei maşini cu un total de 2636 de CP fac spectacol într-un port

Saito a ales ca sub capota noii Supra să fie instalat un agregat de 3.0 litri, cu şase cilindri şi cu două turbo compresoare, care produce în total în jurul a 800 de CP! Acelaşi pilot spune că a ales noul automobil datorită corpului compact şi ampatamentului său scurt comparativ cu cel al altor vehicule, ceea ce permite un control mai bun în timpul derapajelor.

A fost nevoit să renunţe şi la motorul produs de BMW din cauza lipsei suficiente de piese pentru tuning, însă decizia a meritat spunem noi.

https://www.youtube.com/watch?v=AroOVmYDreg

Amintim că noua generaţie Toyota GR Supra, în cea mai puternică versiune, este dotată cu un benzinar cu şase cilindri în linie şi un volum de 3.0 litri, care produce 340 de CP şi 500 Nm, disponibil şi pe noul BMW Z4. Pe lângă motor, automobilele sportive au o platformă, dar şi legături mecanice comune, dar în schimb setările propulsoarelor sunt diferite.

Primul nostru contact cu noua Supra! GENEVA 2019: Standul Toyota cu noua Supra – Reportaj Video AutoBlog.MD           Vezi această postare pe Instagram                  

A90 GR Supra #monsterenergy #sunoco #hks #prodrive #toyotagazooracing #tonetool #hipermax

O postare distribuită de Daigo Saito (@daigosaito87) pe Mar 10, 2019 at 9:44 PDT           Vezi această postare pe Instagram                  

2019レーシングスーツ #monsterenergy #sunoco #hks #prodrive #toyotagazooracing #tonetool #hipermax

O postare distribuită de Daigo Saito (@daigosaito87) pe Mar 11, 2019 at 10:35 PDT           Vezi această postare pe Instagram                  

無事テスト終了。 #monsterenergy #sunoco #hks #prodrive #toyotagazooracing #tonetool #hipermax

O postare distribuită de Daigo Saito (@daigosaito87) pe Mar 11, 2019 at 11:50 PDT

Vezi şi: (video) 10 milioane de ruble! Atât costă acest VAZ-2105 cu motor Toyota 2JZ-GTE şi 610 CP

Vezi şi: (video) Rolls-Royce-ul ideal pentru un japonez trebuie să aibă un motor turbo marca Toyota

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/