Fracțiunea Partidului Politic „ȘOR” în Parlament a elaborat mai multe inițiative legislative. Despre ce este vorba

Fracțiunea Partidului Politic „ȘOR” în Parlament a elaborat mai multe inițiative legislative, care urmează a fi prezentate în Legislativ pentru dezbateri și aprobare.

Foto: UNIMEDIA

Vom insista ca aceste inițiative legislative să fie votate, printre primele, de noul Parlament. Legile sunt așteptate de oamenii simpli care vor ca situația în țară să se schimbe radical. Proiectele date au menirea de a produce schimbări spre bine aici și acum”, a menționat Marina Tauber, se arată în comunicat.

Printre inițiativele legislative prezentate de deputații Partidului ”ȘOR” se numără implementarea Strategiei de dezvoltare a gospodăriilor agricole colective (colhozurile) și protecția producătorului agricol autohton; adoptarea legii privind “Medicamente gratuite garantate pentru pensionari”; modificarea legii privind sistemul de pensii de stat care să asigure majorarea semnificativă a pensiei minime, astfel încât să reprezinte 80% din salariul mediu; adoptarea unei legi privind anularea impozitelor la produse și mărfuri vândute în magazinele sociale; adoptarea Strategiei Naționale privind Stimularea revenirii concetățenilor în țară. De asemenea, Partidul Politic „ȘOR” propune și anularea imunității parlamentare pentru deputați.


// console.log('no ads situation')