(foto) Funeraliile Iuliei Nacealova! Cântăreața Jasmin Șor ar fi ajuns la ceremonie cu un Bentley exclusivist

Interpreta Jasmin, soția lui Ilan Șor, și-ar fi făcut o achiziție în valoare de circa 526 000 dolari. Artista a ajuns la funerariile cântăreței Iuliei Nacealova cu o mașină de lux Bentley Mulsanne, de culoarea gri-auriu.

Foto: Facebook
Jasmin / Sursa:http://super.ru

La Moscova, un astfel de sedan rar poate fi achiziționat doar pentru 33,5 milioane ruble. Acesta este unul dintre cele mai scumpe modele de Bentley.

Mai mult, salonul automobilului e dotat cu elemente din lemn și piele de cea mai înaltă calitate. Numărul de inamtriculare al acestuia e „777”, scrie presa rusă.

Jasmin / Sursa:http://super.ru
Bentley / Sursa:simbol

Viața luxoasă a artistei a atras nu odată atenția publicului. Cu câțiva ani în urmă, bloggerii ruși au decis „să scoată scheletele” din dulapul cântăreței și au descoperit o colecție de genți Hermes. Special pentru acestea, Jasmin are o cameră sperată.

De menționat că în 2011, Jasmin s-a căsătorit cu primarul de Orhei, Ilan Șor.

UNIMEDIA amintește că în vara anului 2017 Ilan Shor a fost condamnat în prima instanță la șapte ani și jumătate de închisoare în dosarul furtului din sistemul bancar moldovenesc.

Mai mult, Ilan Șor, fără nici o supriză, a câștigă fotoliul de deputat în viitorul Parlament de pe circumscripția nr. 18 Orhei.

După procesarea a tuturor proceselor verbale, Șor a acumulat 59,22% din 17 968 de voturi.


Pub