image
Sursa foto: Jurnal.md

Andrei Năstase: Violența regimului naște violență; Iată cum s-a ajuns ca un deputat PD să fie pocnit în centrul orașului

„Indiferent ce s-ar întâmpla, nu trebuie să recurgem la violență”, afirmă copreședintele blocului ACUM Platforma DA și PAS, Andrei Năstase, care a comentat aseară, la Cabinetul din Umbră, ceea ce i s-a întâmplat deputatului PD Sergiu Sârbu.

„Indiferent cât de mult a căutat el această palmă, sunt un om care a promovat de-a lungul timpului non-violența. Indiferent ce s-ar întâmpla, nu trebuie să recurgem la violență. Indiferent cât de mult a căutat-o. Și în campania electorală a căutat-o când a tăbărât peste oamenii de la Platforma DA”, a declarat Andrei Năstase.

Totodată, liderul Platformei DA a comentat incidentul într-o postare pe pagina sa de Facebook.

„Ne-am abrutizat de sărăcie, de teama zilei de mâine. Nu mai avem răbdare, nu mai înțelegem nimic din această viață. Oamenii se sinucid, conflictele din familii sunt din ce în ce mai dese, divorțurile mai multe, familii destrămate și mai multe. Copiii noștri cresc și se dezvoltă în familii destrămate, dezorganizate, iar ei simt aceste lucruri cu infinită violență”, a menționat Andrei Năstase.

„Ne enervăm din orice, nu mai știm să zâmbim, nu mai știm să dăruim, să facem voluntariat. Cei 10 ani de violență ai regimului Plahotniuc ne-au transformat în supraviețuitori. Iar supraviețuirea, în sine, este violentă. Multă poliție, infinit de multe sancțiuni, foarte puține recompense de la viață. Iar cele de la Plahotniuc nu sunt recompense firești, naturale, ci daruri otrăvite. Violența naște violență! Respectul...respect, iar liniștea...liniște! Moldova nu este o țară normală, este un lagăr în care bucata de pâine dezumanizează! Din astfel de lagăre, scapă cine poate! Violența regimului naște violență! Iată cum s-a ajuns ca un deputat PD să fie pocnit în centrul orașului. Oamenii s-au săturat, nu mai suportă aroganța și violența regimului. Este prea mult, prea violent, prea trist și prea dureros. Așa nu se mai poate! De peste 10 ani promovez non-violența. Așa voi face mereu”, a încheiat copreședintele blocului ACUM.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: