(video) Şoferiţa unui Prius a provocat răsturnarea unui nou Duster al INP. Cum s-a întâmplat totul

Un automobil al Inspectoratului Național de Patrulare a fost implicat într-un accident rutier, care s-a produs pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, la intersecția cu strada Serghei Lazo, una din care au fost “securizate” anul trecut. Momentul a fost surprins de o cameră de supraveghere a traficului.

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2F610508662409910%2Fvideos%2F796882344006266%2F&show_text=0&width=621

Totul s-a întâmplat ieri, aproximativ la ora 16:50. Automobilul de model Toyota Prius, deplasându-se pe bd. Ștefan cel Mare, din direcția străzii Petru Movilă spre strada Sfatul Țării, la intersecția cu strada Serghei Lazo, efectuând manevra de virare spre stânga fără ca să se asigure a intrat în coliziune cu un Dacia Duster al INP, care se deplasa regulamentar cu prioritate din sensul opus al automobilului precizat.

Reprezentanții poliţiei ţin să menţioneze că urmările puteau fi mult mai grave dacă angajatul lor nu reacționa prompt pentru a evita ciocnirea frontală, riscând cu propria viață, virând spre pilon, apoi răsturnându-se. Datorită faptului că ofițerii de patrulare aveau centurile cuplate și-au salvat viața.

Vezi şi: (foto) Cea mai rapidă sosire a unui echipaj de poliţie la locul unui accident din centrul Chişinăului

La volanul mașinii de model Toyota s-a dovedit a fi o femeie în vârstă de 42 de ani. Aceasta a ignorat prevederile punctului 56 sub 2. al RCR (Secțiunea 5-a – Circulație în intersecții. Reguli generale) care stabileşte că: “În cazul virării la stânga sau întoarcerii, conducătorul de vehicul trebuie să cedeze trecerea altor vehiculelor care vin din sens opus și se vor deplasa înainte sau la dreapta”.

Pe cazul dat Inspectoratul Național de Patrulare a inițiat o anchetă internă, în cadrul căreia va fi apreciată legalitatea și corectitudinea acțiunilor angajaților implicați în caz. Accidentul a fost înregistrat și urmează a fi examinat de organele competente, care ulterior se vor expune printr-o decizie.

Vezi şi: (video) Accidentul zilei: O maşină INP a intrat în alta care valorează cât cel puţin cinci de-ale poliţiei

FOTO: facebook.com/Oxana Iariomenco
FOTO: facebook.com/Oxana Iariomenco
FOTO: facebook.com/dinu.turcanu
FOTO: facebook.com/bostan.natalia

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/