‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
miercuri, 24 aprilie, 2024
14.4 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiri44 de persoane moarte în urma unei explozii la o uzină agrochimică din China

44 de persoane moarte în urma unei explozii la o uzină agrochimică din China

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Ieri, 21 martie, în provincia de est a Jiangsu, China la ora trei după-amiaza a avut loc o explozie puternică într-un parc industrial. Cauza accidentului a fost manipularea incorectă a echipamentului exploziv de către un angajat al uneia dintre uzinele agrochimice situate în parc.

Potrivit datelor furnizate de un lucrător al parcului din China, specialist în comerțul cu pesticide, Ricky Sun, 44 de persoane au murit în accident, 32 se află în stare critică, iar 58 au fost răniți grav. Numărul total al victimelor nu este cunoscut.

Agenția chineză de știri Xinhua a postat, de asemenea, informații că conducătorul Chinei, Xi Jinping, a solicitat toate eforturile de căutare și salvare a victimelor acestui accident.

Xi Jinping a spus că, trebuie depuse toate eforturile pentru a reține făptașii, iar răniții trebuie să beneficieze de un tratament calificat și modern. De asemenea, Serviciul Ecologic de Stat este însărcinat cu efectuarea unei monitorizări operaționale pentru a preveni posibila poluare a mediului și a reduce efectele exploziei.

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›