(foto) Maia Sandu nu va fi prezentă astăzi la prima ședință a Parlamentului: „A fost anunțată conform „tradițiilor” democraților, cu doar câteva ore înainte”

Lidera Partidului Acțiune și Solidaritate și deputata din partea blocului ACUM, Maia Sandu, nu va fi prezentă astăzi la prima ședință a noului Legislativ. Aceasta se află la Bruxelles, unde poartă dicuții cu mai mulți oficiali europeni.

Foto: Facebook

„Sunt la Bruxelles astăzi pentru a vorbi cu oficialii europeni despre alegeri, despre situația postelectorală, dar și despre abuzurile comise de instituțiile controlate de regimul oligarhic împotriva cetățenilor.

Din păcate, nu voi putea ajunge la prima ședință a Parlamentului, care a fost anunțată de Igor Dodon, conform „tradițiilor" democraților, cu doar câteva ore înainte. În toată lumea civilizată, ședințele parlamentului se anunță cu săptămâni înainte, din respect față de deputați și față de cetățeni, dar și pentru a asigura o activitate eficientă a acestuia. În Republica Moldova regimul încearcă să transforme Parlamentul într-o anexă a sa”, a scris Maia Sandu pe pagina sa de Facebook și a publicat fotografii cu mai mulți demnitari europeni.

Maia Sandu / Sursa:Facebook

Menționăm că la moment, membri ai blocului ACUM dar și cetățenii care îi susțin, protestează la Parlament față de „condamnarea la ani grei de pușcărie în baza unor dosare fabricate a lui Gheorghe Petic și Sergiu Cebotari”.


Pub