(video) Mamele jurnalistelor Natalia Morari, Angela Gonța și Mariana Rață, deschid parantezele despre bărbații din viața fiicelor

Mamele jurnalistelor Natalia Morari, Angela Gonța și Mariana Rață au povestit la „Iubeste Viața”, despre bărbații din viața fiicelor lor.

Foto: TV8

Raisa Morari a povestit că nu a aprobat căsătoria Nataliei Morari cu Ilia Barabanov.

„Într-o zi de vineri seară mă apropii de mama și spun „Mama, eu mâine mă căsătoresc”. Mama așa detare s-a supărat. La nunta mea a fost fratele meu, drept martor din partea mea și prietenul cel mai bun al lui Ilia, din partea lui. În total eram patru oameni. Mama n-a vorbit cu mine vreo câteva luni”, povestește Natalia Morari.

„Eram supărată de metodă. Eu am înțeles că ea face lucru acesta pentru a se întoarce la Moscova. A fost și dragoste. Este un băiat foarte bun. Dar în orice caz era un băiat mai slăbuț decât Natașa. Nu am în vedere ăn greutate”, a povestit Raisa Morari.

Mama Marianei Rață spune că l-a primit pe soțul fiicei sale ca „pe copilul ei”.

„Văd și mă bucur că se înțeleg. Stimă și respect văd între ambii și copil.Văd o alinață strânsă”, a spus Lilia Rață.

„Norocul meu a fost că mama mea era un fan al domnului Vlad Filat”, a povestit și Angela Gonța.

Maria Gonța și-a amintit cât de fricită a fost atunci când fiica a anunțat-o că este însărcinată. „Eram la birou și mai era lume în birou. Am strigat încetișor sub masă”.


Pub