Poliția a inițiat o cauză penală pe numele lui Pavel Grigorciuc: Acesta riscă până la cinci ani de închisoare

Inspectoratul General al Poliție anunță că a inițiat o cauză penală pe numele lui Pavel Grigorciuc pe faptul infracțiunii de huliganism. Conform legislației, acesta riscă o pedeapsă privativă de libertate de până la 5 ani, scriu reprezentanții poliției.

Foto: Facebook/ Pavel Grigorciuc

„Astăzi, la ora 15.45, serviciul 112 a fost apelat de către soția domnului Sergiu Sîrbu, care a anunțat despre agresarea deputatului, ea fiind una dintre martorii incidentului.

Poliția s-a deplasat la Institutul de Medicină de Urgență, unde a fost internat Sîrbu pentru audiere și stabilirea tuturor circumstanțelor pe caz.

În cadrul cercetărilor preliminarii s-a constatat ca cetățeanul Pavel Grigorciuc este recidivist, el având o condamnare anterioara de 4 ani cu suspendarea executării pedepsei, pentru acte de huliganism în 2014 și dezordini în masă în anul 2015”, transmite poliția printr-un comunicat.

De menționat că Grigorciuc susține că recurs la acest gest după ce democratul l-ar fi insultat.

„De emoții, i-am dat o palmă pe obraz. Chiar și după aceea, a continuat să mă insulte. Mai mult, după aceea, alți deputați PDM au părăsit cafeneaua, care au început să mă amenințe cu represalii”, a mai scris activistul.


Pub