(video) A fost surprins momentul impactului în urma căruia s-a răsturnat o mașină de poliție

Un automobil al Inspectoratului Național de Patrulare a fost implicat într-un accident rutier, care s-a produs pe bd Ștefan cel Mare și Sfânt intersecție cu strada Serghei Lazo. Momentul a fost surprins de o cameră de supraveghere.

Foto: INP

„Automobilul de model Toyota Auris deplasându-se pe bd. Ștefan cel Mare, din direcția străzii Petru Movilă spre strada Sfatul Țării, la intersecția cu strada Serghei Lazo efectuând manerva de virare spre stânga, fără ca să se asigure, a comis ciocnirea automobilului de model Dacia Duster al INP, care se deplasa regulamentar cu prioritate din sensul opus al automobilului precizat.

La volanul mașinii de model Toyota s-a dovedit a fi o femeie în vârstă de 42 de ani.

Precizăm că, potrivit punctului 56 sub 2. al RCR (Secțiunea 5-a – Circulație în intersecții. Reguli generale) ,,În cazul virării la stînga sau întoarcerii, conducatorul de vehicol trebuie să cedeze trecerea vehiculelor care vin din sens opus și se vor deplasa înnainte sau la dreapta.” Fapt ce dovedește că șoferița vehicolului de model Toyota a ignorat regula prenotată”, transmite INP printr-un comunicat.


Pub