Avocatul lui Grigorciuc, suspectat și el de huliganism: „Am venit să fiu avocat, dar aparent sunt un complice”

Avocatul activistului Pavel Grigorciuc, Eduard Rudenco, s-a prezentat la comisariatul de poliție Buiucani pentru a fi martor la incidentul cu implicarea deputatului Sergiu Sîrbu, însă i s-a înmânat o citație pentru audiere în calitate de suspect, scrie NewsMaker.

Foto: Youtube

„Nu poți fi și avocat și martor”, a explicat Rudenco pentru NewsMaker. Însă, în loc de martor, acesta a devenit suspect pe caz.

Acesta este așteptat pe 22 martie curent pentru a fi audiat în cauza deschisă suspiciune de huliganism, de care este suspectat și Pavel Grigorciuc.

„Am venit să fiu avocat, dar aparent sunt un complice”, a spus Rudenko pentru NewsMaker.

Eduard Rudenco însă susține că nici nu a vorbit cu Sergiu Sîrbu sau Vladimir Cebotari, care tot era de față atunci când s-a iscat altercația dintre Sîrbu și Grigorciuc.

Amintim că poliția a deschis o cauză penală pe numele lui Pavel Grigorciuc, după ce acesta l-ar fi lovit pe deputatul PD Sergiu Sîrbu, care a fost ulterior internat în spital. Grigorciuc susține că a recurs la acest gest după ce democratul l-ar fi insultat și că doar i-a dat „o palmă pe obraz”.


Pub