PDM spune că blocul ACUM este vinovat că Grigorciuc l-a lovit pe Sergiu Sîrbu.

pdm

PDM condamnă atacul asupra deputatului său, Sergiu Sîrbu, însă spune că vinovat se face blocul ACUM de acest incident. Se menționează totul într-un comunicat de presă.

„Considerăm că acest act josnic a fost posibil în condiţiile în care Blocul ACUM şi-a început activitatea parlamentară utilizând şi încurajând în mod deschis violenţa de limbaj în politică şi actiunile agresive. Mai mult, Blocul ACUM l-a folosit astăzi pe interlopul Grigorciuc pe post de mercenar la aşa-zisul protest din faţa Parlamentului, încurajând şi susţinând manifestările extremiste pe care acesta le-a promovat. Acest comportament nu are nici o legătură cu valorile europene pe care reprezentanţii formaţiunii politice susţin că le promovează”, se menționează într-un comunicat al formațiunii.

Aceștia menționează că solicită reprezentanţilor Blocului ACUM să denunţe public comportamentul agresiv al partenerului lor politic, Pavel Grigorciuc şi să înceteze să mai utilizeze astfel de persoane în activitatea lor politică.

Partidul Democrat din Moldova este alături de deputatul Sergiu Sîrbu şi îi doreste însănătoşire grabnică, sperând că un asemenea grav incident nu se va repeta în politica moldovenească.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente