(video) Ce am văzut la Salonul Auto de la Geneva din acest an. Premierele auto în peste 400 de fotografii

Cea mai scumpă maşină nouă din lume, viitorul prim SUV electric Skoda, noua generaţie Supra, noul model al celor de la Koenigsegg, cel mai puternic VW de serie actual, cea mai rapidă maşină italiană electrică, primul X3 plug-in hybrid, noul AURUS Senat şi multe alte maşini au fost aduse la Salonul Auto de la Geneva din acest an. Le-am văzut şi noi şi ne-am bucurat de noile culmi atinse de constructorii auto.

La această ediţie, a 89-a a Geneva Motor Show am fost şi cu cea mai mare echipă. Trei persoane au lucrat pentru a produce conţinut video în limba română sub forma a 33 de reportaje video pe care le ataşăm mai jos într-un playlist. De menţionat că potrivit statisticii furnizate de Youtube, materialele noastre au înregistrat peste 503.000 de vizualizări!

Mai mult, un singur redactor AutoBlog.MD a reuşit să realizeze peste 150 de articole cu referire şi despre lansările principale de la Geneva, care conţin atât informaţii despre premiere, cât şi materiale foto şi video suplimentare! Toate pot fi accesate în categoria GENEVA 2019 de pe site, special creată cu această ocazie.

Ţinem acum să vă mulţumim că ne-aţi urmărit şi continuaţi să faceţi acest lucru. Lumea auto devine tot mai interesantă pe zi ce trece, iar acest lucru ne motivează să vă împărtăşim noutăţile din această industrie cu cea mai mare plăcere!

P.S. Nu uitaţi să vă abonaţi la canalul nostru de Youtube (click pe banner-ul de mai jos) şi să activaţi notificările prin apăsarea clopoțelului pentru a fi la curent imediat ce şi când publicăm! 😉

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/