Mall of Fame primăvăratic: Fashionistele din Capitală au sărbătorit eleganța, rafinamentul și bunul-gust

Ținute fresh, țesături vaporoase, bijuterii sclipitoare, rafinament, stil și faimă. Acestea au fost ingredientele rețetei de succes pentru organizarea, ca la carte, a celui mai important eveniment fashion – Mall of Fame, desfășurat în weekend la Chișinău. Pentru a opta oară Shopping MallDova a devenit epicentrul modei din Capitală, principala sursă de inspirație pentru vedetele autohtone, dar și pentru cei care au nevoie de sugestii pentru a da un refresh garderobei.

Foto: Shopping MallDova

La Shopping MallDova primăvara stilată a venit cu defilări de ținute alese impecabil, în cele mai actuale tendințe ale sezonului primăvară-vară 2019, pe care le găsești în magazinele din Shopping MallDova. Personalități din showbiz-ul autohton au purtat haine trendy, iar Adelina Pestrițu, una dintre cele mai populare vedete din România, ale cărei conturi pe rețelele de socializare se află în topul celor mai urmărite din țară, a vorbit despre viziunea sa asupra modei. Prezentatoarea tv, modelul și bloggerul, care are la picioarele sale online-ul de peste Prut, a povestit și despre modul în care își alege vestimentația și cum îi reușește să o combine perfect cu bunul-gust, pentru a face furori cu fiecare selfie pe care îl postează pe Instagram și la orice ieșire mondenă.

Natalia Rogovschii, Director Marketing și PR Shopping MallDova: „Iată că ne aflăm la cea de-a 8-a ediția a frumosului proiect de modă și stil „Mall of Fame”. Acest show este organizat cu scopul de a promova colecțiile de primavară-vară 2019, care se vând în magazinele din Shopping MallDova. Adelina Pestrițu, una dintre cele mai influente persoane din online-ul românesc, a venit să ne vorbească despre viziunea sa în materie de modă și stil.”

Adelina Pestrițu, invitat special Shopping MallDova: „De cele mai multe ori, atunci când nu sunt foarte sigură de piesele vestimentare, prefer să merg în magazin să văd despre ce este vorba și să văd dacă, totuși, există o chimie și dacă merită să cumpăr acele piese. M-am simțit foarte bine, oamenii de aici sunt foarte calzi. Au un „vibe” extrem de pozitiv și chiar m-am bucurat foarte tare când am primit invitația să iau parte la acest eveniment absolut minunat.”

Evenimentul a abordat teme utile pentru oricine crede că și haina îl face pe om, dar și trenduri în materie de lifestyle și beauty. Oaspeții și-au notat cele mai reușite selecții de branduri, grupate pe categoriile Business, Cocktail, Casual chic, Culori sau nuanțe nud, și Stiluri îndraznețe.

Mall of Fame primăvăratic / Sursa:Shopping MallDova

Diana Boico, Membră al boardului AFAM: „Sunt pentru prima oară la acest eveniment și vreau să spun că este unul de succes. Organizatorilor le-a reușit să redea perfect atmosfera de primăvară, inclusiv prin prezența Adelinei Pestrițu.”

Lilia Pogolșa, client Shopping MallDova: „Evenimentul a fost foarte bine organizat și a cuprins, după cum am văzut, toate vârstele și categoriile de potențiali clienți – de la adolescenți, femei influenceri, până la tinere mămici, care ne-au demonstrat că arată perfect în ținutele lor.”

Rodica Ciorănică, Fondatoare RED by Rodica Ciorănică: „Mi-au plăcut foarte mult prezentările de modă din scenă. Au fost fabuloase! Imediat după interviu voi merge să fac o tură, pentru că mi-au făcut cu ochiul câteva piese în care au defilat vedetele noastre.”

După ce au cules recomandări de aur pe care le-au pus în „pușculița” lor de fashioniste, invitatele s-au îndulcit cu ciocolata Merci – oferită generos de partenerul principal al evenimentului.

Mall of Fame primăvăratic / Sursa:Shopping MallDova
Mall of Fame primăvăratic / Sursa:Shopping MallDova


// console.log('no ads situation')