(foto) Premieră mondială – Noul McLaren Senna GTR produce 825 de CP şi peste o tonă de forţă de apăsare

Acum este de serie! Maşina pe care am văzut-o anul trecut la Salonul Auto de la Geneva în calitate de concept s-a transformat deja în una ce poate fi utilizată intensiv pe circuite. A durat doar 12 luni de zile pentru a se naşte un nou membru exclusiv din seria Ultimate.

Foto: autoblog.md

McLaren Senna GTR a fost construit pe baza lui McLaren Senna, deja cel mai ușor, cel mai puternic și orientat spre circuite McLaren, dar omologat pentru circulaţie pe drumuri publice, fiind îmbunătăţit în continuare pentru a atinge o performanţă de top. Fără constrângerile regulilor rutiere sau de curse, noua mașină din Ultimate Series este mai puternică, cântărește mai puțin, se mândrește cu o incredibilă forţă de apăsare de peste o tonă și folosește o suspensie derivată din cea folosită pe maşinile McLaren din categoria sportivă GT3.

Fiecare nou McLaren Senna GTR oferă proprietarului său oportunități de personalizare de la McLaren Special Operations practic nelimitate, de la culori speciale din portofoliul MSO până la livrele speciale multi-strat pentru o protecţie suplimentară a caroseriei. Află mai multe detalii interesante şi admiră automobilul într-o galerie de imagini, pe AutoBlog.MD


Pub