(foto) Cei mai buni meșteri din domeniul construcțiilor și finisărilor ce colaborează cu MCF-ENGROS au fost premiați la „Gala Partenerilor 2019” pentru colaborarea fructuoasă și rezultatele remarcabile obținute în anul 2018

Conform tradiției, una dintre cele mai mari companii importatoare și distribuitoare a materialelor de construcție și finisare din Republica Moldova - MCF-ENGROS, a adunat cei mai fideli parteneri la evenimentul anual „Gala Partenerilor 2019”. Aceștia au fost premiați cu numeroase cadouri, diplome și certificate valorice.

Foto: UNIMEDIA

În cadrul Galei desfășurate cu genericul „Gala Partenerilor MCF-ENGROS”, la data de 16 martie, cei mai activi Meșteri-Parteneri ai companiei pe parcursul anului trecut au fost premiați pentru buna colaborare, dar și pentru rezultatele remarcabile obținute.

MCF Gala Partenerilor 2019 / Sursa:UNIMEDIA

În funcție de volumul de procurări și loialitate, Meșterii-Parteneri au fost premiați cu cadouri de preț atât din partea MCF-ENGROS, cât și de la principalii Furnizori de materiale de construcție KNAUF (Moldova), ŚNIEZKA (Polonia), PPG (România), YTONG (România), SOUDAL (România), de asemenea și cu o mulțime de Certificate pentru procurări de la MCF-ENGROS în valori motivante.

MCF Gala Partenerilor 2019 / Sursa:UNIMEDIA

„Timp de 23 de ani de muncă, în care am fost consecvenți în activitatea noastră, pornind de la un depozit de 80 de m² și trei angajați, ajungând la 85 de angajați și peste 4 000 de m² de spații de depozite. Avem o poziție sigură pe piața comercială din Republica Moldova și avem ca scop de a mări gama de produse, ofertele către clienți, cât și complexitatea serviciilor care le oferim. În fiecare centru raional avem minimum câte doi parteneri de încredere la care produsele MCF sunt prezente în toată Republica Moldova”, afirmă directorul MCF-ENGROS, Sergiu Balan.

MCF Gala Partenerilor 2019 / Sursa:UNIMEDIA

După runda de înmânare a diplomelor și certificatelor, a urmat un concurs de întrebări-răspunsuri, iar cei care au dat răspunsul corect s-au ales cu încă câteva cadouri din partea companiei.

MCF Gala Partenerilor 2019 / Sursa:UNIMEDIA

„Produsele noastre le puteți găsi pe întreg teritoriul Republicii Moldova. La ziua de astăzi avem mai mult de 600 de meseriași, iar la eveniment sunt prezenți 150, cei mai buni. Per total avem peste 2000 de contracte și colaborăm cu 600 de companii de construcții și mai mult de 300 de magazine. Dacă să vorbim de furnizori, atunci reprezentăm peste 15 brand-uri pe piață, precum KNAUF, ŚNIEZKA, DANKE, OSKAR, YTONG etc. Anual avem contracte noi și dezvoltăm produse noi”, menționează directorul comercial al companiei MCF-ENGROS, Vadim Ilii.

MCF Gala Partenerilor 2019 / Sursa:UNIMEDIA

Meșterii-parteneri, cu care MCF-ENGROS colaborează de ani buni, susțin că sunt mulțumiți de parteneriat și aspiră la o colaborare fructuoasă în continuare.

„Doar partenerii cu viziuni și cu încredere în produsele YTONG poate să le vândă cu succes. Iar MCF a demonstrat că poate să vândă și să fie NR.1, deoarece cel mai bun este pentru cei mai buni”, spune Viorel Gajim, reprezentant al companiei YTONG, unul dintre parteneri.

MCF Gala Partenerilor 2019 / Sursa:UNIMEDIA

După volumul de procurări de la MCF-ENGROS, în anul 2018 meșterii au cumpărat produse de sume impunătoare. Iar cel pe primul loc este meșterul Gheorghe Popa, care s-a ales cu un voucher în valoare de 12 mii de lei.

„De la bun început, de 23 de ani, cumpăr produse de la MCF. Sunt foarte mulțumit de calitatea lor, precum sunt și clienții finali”, zice Popa Gheorghe, client MCF-ENGROS.

MCF Gala Partenerilor 2019 / Sursa:UNIMEDIA

Compania MCF-ENGROS este prezentă pe piața materialelor de construcții și finisare din Republica Moldova de 23 de ani. Este una dintre cele mai mari importatoare și vânzătoare de vopsele și lacuri Sniezka, Danke, Oskar și SPS, sisteme de tavane casetate AMF și termoizolații, lider vânzări KNAUF în Republica Moldova.

MCF Gala Partenerilor 2019 / Sursa:UNIMEDIA

MCF-ENGROS – Construim Împreună

www.mcf.md

MCF Gala Partenerilor 2019 / Sursa:UNIMEDIA
MCF Gala Partenerilor 2019 / Sursa:UNIMEDIA


// console.log('no ads situation')