(video) Mamele Nataliei Morari, Angelei Gonța și Marianei Rață au povestit despre ce scriau fiicele în jurnalele intime

Mamele prezentatoarelor de la postul TV8 Natalia Morari, Angela Gonța și Mariana Rață au povestit cum au citit jurnalele intime ale fiicelor lor, pe care acestea le scriau în tinerețe. Dezvăluirile au fostfăcute în cadrul unei ediții speciale a emisiunii „Iubește Viața”.

Foto: TV8

„Am dat de jurnal, am citit ultima pagină, am înțeles că nu e nimic grav. Ea trei zile nu a vorbit cu mine. Atunci m-am gândit, fac eu bine sau nu. Eram într-o dilemă”, a povestit mama Angelei Gonța, Maria Gonța.

Și mama Nataliei Morari a dezvăluit că i-a citit jurnalul. „Bine că o parte din jurnale erau scrise în limba engleză. Dar a fost un jurnal în limba rusă și normal că mama l-a citit.”, a spus jurnalista Natalia Morari.

După ce i-a citit jurnalul, Raisa Morari spune că nu a vorbit cu fiica sa câteva zile: „Era scris despre prima dragoste, pe care n-am aprobat-o”.

„Ca fiecare mamă care caută ceva, am găsit și m-am străduit să nu dau pe față că am văzut și am citit. Tot de dragoste era scris. Și pe de departe am început să-i spun „Mariana, știi, băieții cei cuminți sunt bami buni decât cei înflăcărați și s-a priceput”.


Pub