Reacția INP în cazul fiicei judecătoarei cu Porsche de 11 mii de lei

INP refuză să se expună în cazul fiicei judecătoare cu Porsche de 11 mii de lei. Asta după ce tânăra de 20 de ani a fost prinsă la volan în stare de ebrietate.

Foto: Foto: Facebook

„În toate cazurile, atunci când sunt depistați în trafic șoferi în stare de ebrietate la volan – acestea sun supuși testului DRAGER, care adeverește gradul de concentrație de alcool în aerul expirat. Însă, ulterior dosarul contravențional, în baza art 395 al 1, Cod Contravențional se remite în adresa instanței de judecată, care se expune asupra faptei. Ceia ce prevede ca noi nu ne putem expune asupra cazului, decât instanța de judecată”, a declarat ofițerul de presă al INP, Alina Bunghez.

UNIMEDIA amintește că fiica judecătoarei Mariana Pitic ar fi fost prinsă în stare de ebrietate la volan. Potrivit procesului verbal întocmit atunci când tânăra de 20 de ani a fost trasă pe dreapta, aceasta avea 0,28 de mg/l - concentrația vaporilor de alcool în aerul expirat. În pofida datelor pe care le-a arătat Dragerul, peste fix două ore, în urma prelevării probei de sânge, medicul a scris în fișa analizelor medicale mențiunea „treaz”.


Pub