Peperete Art Gallery lansează un apel deschis către artiștii în devenire. Cerințele pe care trebuie să le întrunești

peperete-is-conveniently

Peperete Art Gallery, Shop & School, un nou centru expozițional permanent și o comunitate dedicată să promoveze artele vizuale și pictorii autohtoni talentați. Centrul s-a deschis în februarie, la intersecția străzilor Șciusev intersecție cu Bodoni la Chișinău.

Scopul galeriei este de a expune lucrările participanților selectați într-un spațiu dedicat al galeriei. Inițiativa este parte a efortului de a promova și susține dezvoltarea talentelor.

Participanții selectați își vor expune lucrările într-un spațiu dedicat al galeriei. Inițiativa este parte a efortului de a promova și susține dezvoltarea talentelor.

În scopul participării, artiștii sunt încurajați să remită imaginile (JPG, PNG sau PDF) pentru cinci dintre lucrările sale reprezentative, care întrunesc următoarele cerințe:

# Lucrările sunt creații originale ale participantului și se află în proprietatea acestuia. Nu se admit copii sau reproduceri ale operelor deținute de terți.

# Materiale: ulei pe pânză, acuarelă pe hârtie, pastel pe hârtie abrazivă, acril pe pânză, acril pe hârtie, tehnici mixte, etc.

Lucrările urmează a fi expediate la adresa [email protected] până la data de 21 martie 2019 (*Update: Termenul este extins până la 01 aprilie 2019).

Scrisoarea de aplicare va include:

# Informația de contact a participantului;
# Curriculum Vitae;
# Imaginile pentru 5 lucrări propuse spre selecție;
# O scurtă descriere (max. 250 cuvinte) despre fiecare lucrare propusă spre selecție, care va include denumirea, anul, dimensiunile și materialele utilizate.

Pentru mai multe informații, vă încurajăm să ne contactați prin email la [email protected] sau la numărul (022) 229596. Aplicațiile vor fi analizate pe măsura primirii acestora, iar participanții selectați vor fi contactați de echipa galeriei.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente