Recomandări #diez. Evenimente frumoase pentru o zi reușită de miercuri cu mult soare

pexels-photo-935789
Foto: vjapratama

Pentru mijlocul săptămânii, meteorologii promit timp frumos. Dacă v-ați plictisit să stați în casă, echipa #diez vă sugerează o serie de evenimente la care puteți merge.

# Conferință Gratuită: Cum Să Ieși Învingător din Conflicte

Image may contain: 1 person, smiling, suit and text

Fie că este vorba despre o relație de muncă sau de business, o relație de familie, de cuplu, orice relație între două persoane poate să iște conflicte. Să înveți ce se întâmplă, din punct de vedere emoțional, în timpul unui conflict, este punctul de plecare de la care poți să înveți să gestionezi conflicte. Mai multe detalii vezi aici. 

# Seminar Alimentație Vegană

Image may contain: food

În perioada postului, o alimentație corectă necesită o atenție sporită pentru fi la fel de benefică organismului și nu dăunătoare. Împreună cu Dr. Anastasia Valac – veți afla toate secretele alimentației corecte și benefice pentru organism în perioada postului. Mai multe detalii găsiți pe Facebook. 

Jam Session

Image may contain: one or more people and text

Vrei să ai parte de o seară relaxantă cu muzică bună și un pahar de vin? Finalizează o zi de miercuri cu oameni dragi la un jam session. Mai multe detalii vezi aici. 

# Cafenea juridică „Contenciosul Administrativ”

Image may contain: text

Cu toții știm că domeniul jurisprudenței este unul foarte mobil, iar modificările survenite în domeniul contenciosului administrativ, împreună cu intrarea în vigoare a Codului Administrativ al Moldovei, ne demonstrează acest lucru. Mai multe detalii găsiți aici. 

# Oh, Ramona!

Image may contain: 1 person, smiling, text

Oh, Ramona! urmărește transformarea lui Andrei dintr-un adolescent într-un adult care-și trăiește candid și autoironic prima poveste de dragoste, inocentă și neîmpărtășită, în alternanță cu a doua poveste, intensă și nebunească, incapabil să facă o alegere. Oh, Ramona! este rescrierea cinematografică a cărții lui Andrei Ciobanu „Suge-o, Ramona!”. Mai multe detalii găsiți aici. 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente