/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/FOTO/ Timp de trei zile polițiștii vor monitoriza deplasarea mașinilor cu girofar pe străzile din Capitală. Câți șoferi au fost deja trași pe dreapta

19 martie 2019, ora 17:40

Potrivit Inspectoratului Național de Patrulare (IPN) pot fi sancționați și pietonii care vor împiedica circulația autovehiculelor cu regim prioritar la trecerile pietonale.  

Conform legislației șoferii care nu acordă prioritate vehiculelor cu dispozitivele de semnalizare luminoasă și sonoră în funcțiune riscă o amendă de la 750 la 900 de lei cu aplicarea a patru puncte de penalizare.

Operațiunea „Girofar„  are drept scop responsabilizarea șoferilor și prevenirea accidentelor rutiere cu implicarea autovehiculelor cu regim prioritar de circulație: pompieri, ambulanțe, poliție etc.

IPN îndeamnă șoferii și pietonii să manifeste maximă prudență în trafic și să se conformeze Regulamentului Circulației Rutiere.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram