image
Sursa foto: Getty Images

Lovitură de teatru: Juventus, întâlnire de taină pentru transferul lui Mbappe

Kylian Mbappe este golgheterul la zi al campionatului francez, cu 26 de goluri și 5 pase decisive în 23 de etape jucate, iar de transferul său se interesează granzii Europei.

Ultimul club care a intrat pe fir este Juventus, iar potrivit publicației Mercato365, ar fi avut deja loc o întâlnire între părți, fără a se preciza alte detalii.

Afacerea este însă una complicată, mai ales din cauza prețului uriaș al atacantului, pentru care PSG le-a plătit 180 de milioane de euro celor de la AS Monaco, scrie digisport.ro. În vară, italienii vor încerca să dea lovitura, pentru a putea forma un atac cu adevărat "stelar", Mbappe - Ronaldo.

În urmă cu câteva zile, după euforia calificării lui Juventus în sferturile de finală ale Champions League, directorul sportiv Fabio Paratici ar fi promis, la masa de după meci, aducerea starului de la PSG și că "va face tot ce este posibil". Astfel, Mbappe ar putea fi coleg cu idolul său, Cristiano Ronaldo.

Kylian Mbappe a ajuns la PSG în august 2017, împrumutat de la Monaco pentru 45 de milioane de euro, urmând ca peste un an să achite diferența până la 180 de milioane. Așadar, în iulie 2018, parizienii au plătit încă 135 de milioane de euro și i-au făcut un contract scadent în iunie 2022.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: