(video) GENEVA 2019: Premieră mondială – GFG Style Kangaroo e un sportcar cu gardă la sol de 260 mm

Compania GFG Style, cunoscută de unii şi necunoscută de alţii, a fost fondată în urmă cu patru ani de celebrul Giorgetto Giugiaro împreună cu fiul său Fabrizio (de unde şi provine GFG).

Aceştia şi-au făcut propriul brand după ce au părăsit propria companie Italdesign Giugiaro după ce nu s-au înţeles cu noii proprietari din grupul Volkswagen.

Foto: autoblog.md

Începând de la zero, tatăl şi fiul din dinastia Giugiaro continuă să facă ceea ce ştiu ei mai bine – maşini neobişnuite a căror concepţie depăşeşte prezentul. Anul trecut, la fel la Salonul Auto de la Geneva, au arătat un concept numit Sibylla, iar de această dată au adus un „cangur”.

Fabrizio Giugiaro a conceput această mașină ca un Hyper-SUV – un crossover extrem mascat sub forma unui automobil sportiv, capabil să ofere plăcere de la condus pe orice tip de teren, fie că este un circuit cu asfalt neted sau un traseu cu nisip, pietriş, noroi sau zăpadă. Pentru a se putea descurca, noul prototip numit Kangaroo are o unitate de propulsie electrică, un sistem de tracţiune integrală, roţi directoare spate şi o suspensie complet reglabilă. Află mai multe şi vezi cum rulează, pe AutoBlog.MD


Pub