Grăbiți-vă să cumpărați, chiar astăzi, noua ediție a revistei “Business Class”!

Doar în noua ediție Dorin Pavaloi și Luiza Drăgan ne vor dezvălui secretele managementului de succes, împărtășindu-ne experiența lor de 6 ani în calitate de „cel mai bun angajator din ţară”.

Foto: Business Class

Din paginile „Business Class” veți afla unde este cel mai bine să investești în noul an 2019 și care investiții vor fi mai profitabile.

Ediția din luna martie a revistei, vă va permite să vă familiarizați cu ofertele Prime Capital: împrumuturi rapide, fiabile și convenabile.

Fondatorul clinicii stomatologice MasterDent, Nicolae Chele, le va povesti cititorilor „Business Class” cum să trateze dinții cu plăcere și fără durere.

Recomandări de la revista „Business Class” pentru confortul dvs.: cum ar putea bărbații eleganți să își îngrijească mai bine părul și barba, cum să vă odihniți, relaxându-vă armonios la „AQUATERRA HOTEL & SPA”, dar și cum să descoperiți întreaga lume cu „Turkish Airlines”.

Nu ratați ocazia, procurați noua ediţie a revistei “Business Class”!

ATENȚIE! Abonaţi-vă la revista „Business Class” pentru anul 2019 și primiţi un cadou de la “Călărași Divin” și “Vinăria Călărași”!

Detaliile despre ediția din luna martie a revistei le puteți citi pe site-ul www.businessclass.md


// console.log('no ads situation')