(video) Premieră mondială: A treia generaţie Bentley Continental GT V8 Coupe & Convertible

Bentley introduce două versiuni noi ale noilor generaţii Continental GT și GT Convertible. Modelele Grand Tourer sunt acum disponibile pentru clienţii americani cu un motor puternic V8 pe benzină, asigurând o conducere plină de viaţă, completată de un lux de neegalat şi un nivel de tehnologii de ultimă oră.

Foto: autoblog.md

Sub capotă, ambele automobile ascund un motor V8 de 4.0 litri de generaţie nouă, care produce 550 de CP şi 770 Nm de cuplu, cu două turbo compresoare dual twin-scroll poziţionate în V. Cu acesta, coupeul şi decapotabila pot realiza acceleraţia 0-100 de km/h în 4 şi 4.1 secunde, în timp ce viteza maximă este limitată pentru ambele la 318 km/h.

Noul agregat mai dispune de un sistem de deconectare a patru cilindri când nu este necesară toată puterea. Acest lucru se face în doar 20 de milisecunde şi este imperceptibil de către clienţi. Un bonus plăcut pentru un astfel de motor voluminos este şi tehnologia Stop-Start. Citeşte continuarea articolului pentru mai multe detalii şi conţinut media, pe AutoBlog.MD


Pub