‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
joi, 25 aprilie, 2024
19.2 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriAgroMeteo: Vremea se încălzește, însă nu pentru mult timp

AgroMeteo: Vremea se încălzește, însă nu pentru mult timp

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

O nouă săptămână cu maxime care vor scădea, apoi vor urca. Serviciul Hidrometeorologic de Stat anunță că în următoarele zile, temperatura aerului resimțită pe timp de zi va fi și de +19 grade Celsius. Cu toate acestea, cerul va fi parțial noros, iar pe arii restrânse vor cădea ploi de scurtă durată. Vântul va sufla moderat.

Astfel, potrivit meteorologilor, marți, în raioanele din Nord vor fi +16 grade, în Centrul Moldovei și în Capitală se vor înregistra maxime de +17 grade Celsius. Iar în partea de Sud a țării, mercurul din termometre va urca până la +18 grade. Noaptea va fi și ea caldă, cu minime ce vor urca până la +9 grade Celsius.

De miercuri însă, conform ultimei actualizări ale sinopticienilor, maxima va coborî până la +11 grade, iar în weekend, aceasta va ajunge, din nou, la +18 grade Celsius.

În tot acest interval de timp, cerul va fi variabil, respectiv sunt șanse să cadă și câțiva stropi de ploaie, mai ales în zona de Sud a Moldovei. Vântul va sufla moderat, cu posibile intensficări seara și dimineața.

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›