image
Sursa foto: politia.md

Incident armat la o tabără din Ialoveni: Un individ a aruncat o grenadă care a explodat; Acesta este căutat de poliție

Un bărbat de 29 de ani este căutat de poliție după ce a aruncat o grenadă care a explodat.

Totul s-a întâmplat sâmbătă, la o tabără de odihnă din preajma localității Ruseștii Noi, Ialoveni, acolo unde infractorul se afla împreună cu alte 12 persoane.

La un moment dat, între el și o altă persoană s-a iscat un conflict. Acesta a plecat, iar peste câteva minute s-ar fi întos, având în mână un obiect explozibil

L-a aruncat în aer și a plecat într-o direcție necunoscută. În urma deflagrației nicio persoană nu a avut de suferit.

Geniștii au depistat ulterior rămășițe ale unei grenade de luptă de model F-1.

În acest caz a fost pornită o cauză penală în cadrul căreia urmează a fi stabilite toate circumstanțele.

Poliția a găsit la domiciliul bărbatului încă două grenade.

Astfel, persoanele care au recunoscut bărbatul din imagini sau cunosc locul aflării acestuia sunt rugate să informeze neîntârziat poliţia la numerele de telefon: 068244443, 079652133 sau 112. Menționăm, bărbatul poate să aibă asupra sa obiecte periculoase, astfel nu întreprindeți singuri nimic.

Bărbatul are vârsta de 29 ani, înălțimea 178 cm, ochi căprui. În ziua cu pricina era îmbrăcat în maiou întunecat, blugi albaștri, era încălțat în ghete negre. La moment poartă barbă.

Confidenţialitatea surselor de informare este garantată.

În acest context, Poliția face apel către cetăţeni, dacă cunoaşteţi despre locul aflării sau aţi depistat obuze, proiectile, cartuşe, arme, grenade, focoase de grenade, alte dispozitive cu destinaţie militară, precum şi mijloace explozive, întreprindeţi imediat măsuri pentru a exclude accesul altor persoane, în special a copiilor şi anunţaţi poliţia la numărul de telefon 112.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: