(foto) Republica Moldova a participat la cea mai mare expoziție de vinuri din lume

„Ora 7.15, Aeroportul Internațional Chișinău. Aproape jumătate din pasagerii avionului sunt reprezentanți ai industriei vinului din Moldova. Cel din imagine reprezintă un colaj, dar cred că nu sunt departe timpurile în care Wine of Moldova va avea nevoie de un charter ca să ajungă la cea mai mare expoziție de vinuri din lume — ProWein”, așa începe articolul lui Andrei Cibotari de pe blogul FineWine despre cea mai mare expoziție de vinuri din lume la care a participat și Republica Moldova.

Foto: finewine.md

Închipuiți-vă cel mai mare pavilion de la Moldexpo și înmulțiți la 10 — cam așa arată suprafața activă a expoziției de vinuri de la Messe Duesseldorf. De 5 ani vizitez constant acest târg și încă niciodată n-am avut posibilitatea să văd toate standurile. Noroc de benzile rulante, care ne ajută să ajungem mai rapid dintr-un pavilion în altul.

An de an, Moldova are o prezență frumoasă la ProWein și este, cel puțin pentru mine, un moment de mândrie. Anul trecut, ne-am evidențiat cu un covor țesut, astăzi — tehnologia a luat loc tradițiilor. Un led enorm de mare arată bogățiile Moldovei în format video. Scara 1:1 și, evident, poza nu poate reda amploarea pe care o trăiești live. Senzație de wow!

Andrei Cibotaru / Sursa:FineWine

Încă de ieri, muncitori de la alte standuri veneau să se minuneze de frumusețea de la Wine of Moldova.

40 de companii vinicole, reunite sub brandul unic de țară Wine of Moldova, participă la Prowein. Competiția a rămas acasă, aici toți fac front comun. Mai ales că „frontul” îl țin doamne frumoase și deștepte.

În cazul de față — Ruxanda Lipcan (Fautor Winery), Diana Lazăr (Proiectul de Competitivitate din Moldova) și Ludmila Gogu (Chateau Vartely).

ProWein / Sursa:finewine.md

Mai multe detalii despre cum a fost la ProWein citiți pe FineWine.md.


Pub