Valeriu Munteanu va lua o decizie de a intra într-un alt partid: „Am fost „năvălit” cu tot felul de propuneri de a adera sau chiar prelua conducerea unor partide”

Fostul liberal Valeriu Munteanu și candidatul blocului ACUM la alegerile parlamentare spune că nu va pleca din politică. Totuși încă nu a decis dacă aderă sau nu la vreun partid, deși ar fi avut mai multe propuneri, inclusiv din cadrul blocului ACUM.

Foto: UNIMEDIA

„Eu sunt alergător de curse lungi, dar politica este un „joc” de echipă, nu poți obține și menține nimic, dar absolut nimic, în politică, fără echipă. Echipa trebuie să te reprezinte pe tine și să reprezinte și dezideratele, și năzuințele tale politice. Eu personal nu văd cum aș putea să muncesc și să fiu productiv într-o echipă – partid, ale cărui deziderate ideologice nu le împărtășesc. Exclus.

Chiar dacă a trecut puțin timp de la alegeri, am „fost năvălit” cu tot felul de propuneri explicite de a adera sau chiar de a prelua conducerea unor partide, au fost formulate propuneri respectuoase și din cadrul blocului ACUM”, a declarat Munteanu într-un interviu acordat pentru tribuna.md.


Pub