(video) GENEVA 2019: Premieră mondială – Noul pick-up SsangYong Musso Grand

Noul pick-up SsangYong Musso Grand a fost lansat pentru Europa la Salonul Auto de la Geneva. Pe piața în rapidă creștere și foarte competitivă a vehiculelor SUT (sport utility truck – camionetă utilitară sport) / pick-up, noul Musso Grand este un vehicul multifuncțional extrem de competent, reflectând valorile tradiționale SsangYong – dotare cuprinzătoare și preț accesibil.

Foto: autoblog.md

Cel mai bun producător coreean și singurul specializat pe SUV și 4×4, SsangYong s-a angajat să își reînnoiască întregul portofoliu de produse și de curând și-a întregit gama de modele SUV prin lansarea celei mai noi versiuni a modelului emblematic Rexton în 2017 și a SUT-ului Musso în 2018.

Construit pe aceeași arhitectură ca noul Rexton, Musso Grand împarte cu acesta construcția de caroserie pe șasiu pentru a furniza o camionetă extrem de rezistentă, care să ofere performanțe excelente pe teren accidentat și siguranță sporită datorită șasiului quad frame și sistemului de tracțiune integrală. Află mai multe detalii despre model şi vezi o galerie completă de imagini, pe AutoBlog.MD


Pub