5 fotografii de la comemorarea victimelor după atacul terorist din Noua Zeelandă

Reuters a publicat o serie de fotografii din orașul Christchurch, Noua Zeelandă, unde a avut loc atacul terorist în care au murit 49 de oameni.

Oamenii au adus flori și pancate, în câteva locuri din oraș, pentru a comemora victimile. În continuare, vă prezentăm 5 fotografii de la comemorare.

Enlarge

1-2
Foto: REUTERS/Jorge Silva

Enlarge

3
Aktar ține o fotografie a soțului ei despre care spune că lipsește după atacurile din moschee.
REUTERS / Jorge Silva

Enlarge

4
REUTERS/Jorge Silva

Enlarge

5
REUTERS/Edgar Su

Enlarge

6
REUTERS/Jorge Silva

Între timp, teroristul a apărut în faţa tribunalului. Acesta a fost arestat preventiv.

Următoarea apariție va fi la Tribunalul din Christchurch, pe data de 5 aprilie 2019.

Din 2016 scriu despre drepturile femeilor, violența domestică și hărțuire sexuală. Apoi mă concentrez pe democrația locală, reforma administrației publice și pe cum oamenii din sate pot avea condiții mai bune de trai. Îmi pun întrebări despre ce ne doare pe noi, ce iubim și ce ne face mai puternici, iar răspunsurile le găsesc în istoriile umane care apar pe Moldova.org.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.