10:35:44 25.04.2024
Stiri

VIDEO // Moarte misterioasă în dosarul „bunga bunga”. Martora-cheie ar fi fost otrăvită cu substanţe RADIOACTIVE

Știri 17.03.2019 13:30 Vizualizări1680 Autor: Ziarul National
VIDEO // Moarte misterioasă în dosarul „bunga bunga”. Martora-cheie ar fi fost otrăvită cu substanţe RADIOACTIVE


Procurorii italieni au demarat o anchetă criminalistică, după ce martora-cheie în dosarul de mită al lui Silvio Berlusconi ar fi fost otrăvită cu substanţe radioactive.

Imane Fadil, în vârstă de 34 de ani, un fotomodel marocan, care a participat la orgiile „bunga bunga” ale fostului premier italian, a ajuns luna trecută la un spital milanez, cu dureri severe de stomac, scrie The Independent, citat de gandul.info.

Aceasta le-a spus prietenilor şi avocatului ei că a fost otrăvită. Fadil a murit în data de 1 martie, dar decesul a fost anunţat de abia vineri.

„Medicii nu au identificat o anumită patologie cauzatoare de moarte”, a declarat procuroru-şef al oraşului Milano, Francesco Greco. Acesta a mai subliniat că au existat „câteva anomalii” în dosarele medicale ale lui Fadil.

Potrivit Ansa, testele toxicologice au arătat că modelul a fost ucis cu un „mix de substanţe radioactive”.

Fadil a depus mărturie în procesul din 2012 al lui Berlusconi, în care era acuzat că a plătit o minoră pentru a face sex cu ea.

Fadil a fost o obişnuită a petrecerilor lui Berlusconi, unde, potrivit declaraţiilor sale, fetele tinere se dezbrăcau şi dansau provocator în braţele invitaţilor.

Berlusconi a fost condamnat iniţial pentru plata unor favoruri sexuale din partea unei fete de 17 ani şi a riscat să stea şapte ani la închisoare, dar a fost achitat în 2015, după ce un judecător a hotărât că politicianul nu ştia că tânăra respectivă era minoră.

Magistraţii au lansat noi acuzaţii împotriva lui Berlusconi şi a altor inculpaţi, care le-ar fi mituit pe femeile de la petrecerile sexuale pentru a ascunde adevărul la proces.

Fadil nu a fost acuzată că a luat mită de la Berlusconi şi ar fi urmat să depună mărturie într-un nou caz.

În 2012, tânăra a declarat că se teme pentru viaţa ei, după ce le-a spus procurorilor că i s-au oferit bani în schimbul tăcerii, referitor la orgiile sexuale, despre care Berlusconi spunea că sunt doar nişte nopţi de cină elegante.

Potrivit presei italiene, Fadil lucra la o carte despre experienţele ei, chiar în perioada în care a decedat. Magistraţii au obţinut un manuscris al cărţii şi caută indicii despre moartea misterioasă a femeii.

foto: captură youtube.com


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md