/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/FOTO/ Fum deasupra sectorului Botanica! Focul mistuie suprafețe de vegetație uscată. S-a aprins și o bază de colectare a metalului

17 martie 2019, ora 13:29

Nori negri de fum deasupra sectorului Botanica din capitală. Două incendii mistuie suprafețe de vegetație uscată. Unul s-au extins și asupra unei baze de colectare a metalului. Mai multe echipe de pompieri luptă cu flăcările, însă flăcările se extind rapid și abia le fac față.

Incendiul a ibuznit la intersecția străzilor Jubiliară și Costiujeni din sectorul Botanica. De la vegetația și gunoiul care ardeau s-a aprins și o bază de colectare a metalului. Din imaginile trimise redacției noastre de către un cititor se vede că suprafața cuprinsă de foc este mare. Fumul este dens.

Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului Genral pentru Situații de Urgență al MAI, Liliana Pușcașu, cu flăcările luptă cinci echipaje de pompieri.

Potrivit pompierilor, în urma schimbării direcției vîntului focul a afectat lucruri învechite, material lemnos, dar și fier uzat din interiorul depozitului. În urma incendiului nimeni nu a avut de sferit. Focul nu a afectat clădiri aflate în preajmă.

Totodată, încă s-a prins din nou livada care săptămâna trecută a afectat o parcare de mașini.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram