/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Valeriu Munteanu: Am fost „năvălit” cu tot felul de propuneri de a adera sau chiar de a prelua conducerea unor partide

17 martie 2019, ora 14:00

Fostul vicepreședinte al Partidului Liberal, candidatul blocului ACUM DA PAS pe circumscripția Orhei la alegerile din 24 februarie, Valeriu Munteanu, spune că nu intenționează să plece din politică. Politicianul susține că vrea să-și ofere, în continuare, cunoștințele, munca și energia „pentru propășirea poporului din Republica Moldova și îndreptarea Basarabiei pe calea Unirii cu România”.

Într-un interviu acordat pentru tribuna.md, Valeriu Munteanu spune că chiar dacă a trecut puțin timp de la alegeri, a fost „năvălit” cu tot felul de propuneri explicite de a adera sau chiar de a prelua conducerea unor partide. „Au fost formulate propuneri respectuoase și din cadrul blocului ACUM. Va trebui să iau o decizie”, a mai spus politicianul.

În cazul unor alegeri anticipate, Valeriu Munteanu este de părere că nu trebuie schimbată paradigma de participare la alegeri a opoziției unite. „Pot fi schimbate anumite chestiuni tactice, în baza învățămintelor trase după aceste alegeri”, a menționat fostul liberal.

Întrebat dacă va candida la alegerile locale care urmează să aibă loc în acest an, Valeriu Munteanu nu a dat un răspuns clar.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram