Horoscop 16 martie 2019: Ce vă prezic astrele pentru astăzi

Berbecilor li se recomandă să nu plece în vreo călătorie obositoare astăzi. În caz contrar, o să vă pară rău şi o să simţiţi că v-aţi pierdut vremea.

Foto: simbol

Taurii au parte de o zi memorabilă, în compania unor persoane dragi. Fie plecaţi într-o scurtă vacanţă, fie veţi ieşi în oraş ori vă veţi relaxa acasă, însă categoric nu veţi regreta repaosul de care aveţi parte.

Gemenii au parte de o zi liniştită, lejeră, fără conflicte ori situaţii tensionate. Găsiţi o modalitate de a vă ocupa timpul într-un mod relaxant.

Rac - O zi perfectă pentru a-ţi stabili noi ţeluri în viaţă. Mai ales proiectele materiale care sunt stabilite astăzi de raci vor avea succes.

Leu - Un sfat: nu le arăta prietenilor, sau rudelor, în discuţiile de astăzi, cum te crezi tu nemuritor. S-ar putea să îi răneşti.

Fecioară - Renunţă pentru o zi la muncă. Relaxează-te şi desprinde-te de vârtejul cotidian. Spre seară lasă-te purtat de valul de romantism care te învăluie.

Balanţele vor avea, astăzi, întrebări existenţiale despre locul în care se află. Veţi avea o conversaţie cu persoana iubită despre viitor, dar şi despre alegerile pe care le-aţi făcut şi care v-au adus unde sunteţi acum.

Nativii din Scorpion vor avea parte, astăzi, de un adevărat concurs pentru a demonstra de ce sunt în stare. Fie că este vorba despre locul de muncă, fie că vorbim despre situaţia de acasă, pentru voi totul va fi precum un concurs.

Săgetătorii sunt predispuşi, astăzi, la emoţii puternice. Nativii singuri au mari şanse să se îndrăgostească iremediabil, la prima vedere, de o persoană de care sunt atraşi de mai mult timp.

Capricornii vor avea parte de o surpriză uriașă pe plan sentimental. O mărturisire spusă cu jumătate de gură îi lasă plini de speranțe și visători.

Vărsătorii sunt sfătuiți să nu acționeze la cald. E o perioadă încărcată emoțional, iar în astfel de momente se iau decizii regretabile și se spun cuvinte care nu mai pot fi retrase.

Peștii simt că au chef de dragoste și fluturi în stomac și vor face tot posibilul pentru a-și îndeplini dorința. Fie cu partenerul de viață, fie cu un necunoscut - până la urmă, internetul e plin de pretendenți.


Pub