Fostul deputat Vasile Șoimaru: „Democrații și-au amintit de trista experiență a anului 2016 și-i dau zor cu atacuri și propuneri de alianțe blocului ACUM”

Cei mai deranjați de viitoarea „alianță” sunt cei care n-au votat Blocul ACUM și/sau cei care l-au atacat fără pic de rușine în campania electorală. Asta chiar dacă o alianță dintre PDM și PSRM deja există, de mai bine de doi ani de zile, de la 26 octombrie 2016. Cel puțin, aceasta a scris pe pagina sa de Facebook fostul deputat și semnatarul Declarației de Independență a Republicii Moldova, Vasile Șoimaru.

Foto: UNIMEDIA

În acest sens, Vasile Șoimaru a ținut să menționeze că după alegeri, trolii, democrații, liberalii, unioniștii au devenit mai uniți ca niciodată, atacând blcul ACUM.

„Văzând aceste atacuri-propuneri îmi vine tot mai mult în gând un foarte posibil apel secret, primul de după alegeri, al Coordonatorului celor trei conducători ai R. Moldova către sutele de membri ai echipei sale:

Iubiți trolli, „democrați” și „liberali”, „unioniști”, conventiști și sfatuțăriști, de pe ambele maluri ale Bâcului și Răutului, ale Cogâlnicului și Ialpugului, ale Nistrului și Prutului, ale Dunării și Senei, ale Atlanticului și Pacificului, din nețărmuitul Univers, cei Bogați dar săraci cu duhul și cei Negri dar cu gânduri cărunte, vă îndemn, vă ordon: UNIȚI-VĂ! Și începeți ultima Bătălie cu ACUM pentru crearea și consolidarea alianței postelectorale parlamentare salvatoare pentru democrații moldoveni... Și după cum vedem UNIREA acestora s-a produs. După alegeri ei cu toții au devenit mai uniți ca niciodată, în numele viitorului luminos al moldovenilor și în numele buzunarelor lor pline ochi…”, scrie Șiomaru.

Vasile Șoimaru / Sursa:fb
Vasile Șoimaru / Sursa:fb


Pub