(video) Premieră mondială: Mercedes-Benz Vito facelift – noi motoare şi zeci de opţiuni de configurare

În sectoarele comerciale sau a vânzărilor cu amănuntul, ca un vehicul de serviciu sau ca unul pentru livrări, versatil, flexibil şi cu un raport preț-performanță bine echilibrat, Mercedes-Benz Vito este un vehicul cu adevărat de succes.

Prin extinderea gamei sale de produse, Mercedes-Benz Vans și-a făcut acum bestseller-ul din segmentul mijlociu mai bun, asta pentru că a ajuns la jumătatea carierei din generaţia actuală.

Foto: autoblog.md

Printre cele mai importante noutăţi pe care le-a primit sunt motoarele diesel cu patru cilindri şi cu un cuplu mare ce vor putea fi comandate pe Vito Tourer, varianta dedicată transportului de pasageri. În comparație cu cea predecesoare, noua gamă de motoare OM 654 reduce emisiile și valorile de consum, optimizând în același timp confortul vibro-fonic.

În plus, Vito este acum mai adaptat faţă de lumea digitală. Urmând noul Sprinter, multe dintre serviciile digitale oferite ca parte a ecosistemului Mercedes PRO Connect vor fi, de asemenea, puse la dispoziție în variantele Vito cu motoare cu combustie din vara lui 2019. Un modul de comunicare (LTE) cu cartelă SIM instalată permanent va permite controlul operaţiunilor mult mai uşor. Citeşte continuarea articolului cu mai multe detalii interesante, pe AutoBlog.MD


Pub