(video) Cambio Dolor s-a auzit pe scena Palatului Național de la Chișinău. Cum s-au distrat chișinăuienii alături de Natalia Oreiro

nataliaoreiroofficia_russia_54800649_817534118591213_2941514443961389344_n
Foto: Instagram/billnuteki

Chișinăul a dansat astăzi pe ritmurile Nataliei Oreiro la Palatul Național „Nicolae Sulac”, acolo unde îndrăgita cântăreață a ținut un show incendiar și plin de emoții. Concertul face parte din turul artistei, „Unforgettable tour”, iar Chișinăul este unul dintre primele orașe în care Natalia a găzduit premiera pieselor care nu au fost auzite încă de fanii ei.

Pe lângă cariera de film de succes (unde a jucat mai mult de 30 de roluri), Natalia cântă. Aceasta se bucură de trei mari înregistrări de studio, coloane sonore pentru seriale și 17 single-uri care au devenit hituri, iar în 2018 Natalia Oreiro a lansat melodiile „Mi Pobedim” și „United by Love” pentru Cupa Mondială, care au devenit favoritele rușilor.

În anii ’90, Natalia Oreiro era legenda telenovelelor argentiniene, cucerindu-i pe cei din faţa micilor ecrane, după care frumoasa brunetă a dat lovitura şi în industria muzicală cu hiturile „Cambio Dolor” şi „Me Muero de Amor”, urmând apoi „Tu Veneno” şi „Como Te Olvido”. În 2010, revista Esquire a inclus-o pe Natalia Oreiro în topul celor mai frumoase femei din lume, iar în 2011 a fost numită ambasadoare UNICEF.

Prețul biletelor a variat între 300 și 1500 de lei.

https://www.instagram.com/p/BvFLN95odmR/

https://www.instagram.com/p/BvFJ2DTBefD/

https://www.instagram.com/p/BvFIGgcozYY/

https://www.instagram.com/p/BvFHu7MoMRD/

https://www.instagram.com/p/BvFADeynRjE/

https://www.instagram.com/p/BvE9oEqFvCH/

https://www.instagram.com/p/BvFBBAEHi7n/

https://www.instagram.com/p/BvE9CPVH4ly/

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente