(video) Un tânăr din Chișinău și-a cântat dragostea pe scena de la Românii au Talent. Ascultă-i versiunea acustică a piesei Versus

romanii-au-talent-sezonul-9-denis-lupan_size24
Foto: protv.ro

Denis Lupan este unul dintre artiștii care și-a pus sufletul pe tavă vineri seară, la cea de-a șasea ediție a emisiunii ”Românii au talent”, sezonul 9.

Tânărul are 20 de ani și este originar din Chișinău. A început să meargă la cursurile de canto la sugestia unui prieten. Prima sa amintire legată de muzică este de când avea cinci ani și tatăl său l-a pus să cânte la un microfon. Denis moștenește talentul mamei sale, care a cântat în tinerețe într-un cor, scrie protv.ro.

La ora actuală, mama lucrează în Israel, are grijă de bătrâni. Tatăl este electrician, dar Denis nu locuiește cu el pentru că bărbatul are probleme cu alcoolul.

Prietena din copilărie a lui Denis, cu care a avut o relație sentimentală de mai bine de patru ani, a murit după ce a fost diagnosticată cu o boală incurabilă. „Ea, pentru mine, era totul”. După acest moment dureros, Denis a intrat în depresie, nu mai vorbea cu nimeni, stătea numai în casă. Acesta mărturisește că i-a fost foarte greu, o iubea nespus pe fată și a fost nevoit să accepte ajutorul unui psiholog o vreme.

La ora actuală, tânărul lucrează la un studio de muzică și merge la evenimente. A avut concerte în țară și în străinătate, spune că a câștigat un festival internațional de muzică anul acesta, ținut în Bulgaria. Cântă și la pian, puțin la vioară și contrabas. Visul său este să aibă propria lui trupă.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente