‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
joi, 28 martie, 2024
17.2 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriDirectorul Bayer România - numit Country Division Head al companiilor combinate Bayer și Monsanto...

Directorul Bayer România – numit Country Division Head al companiilor combinate Bayer și Monsanto în România, Bulgaria și Moldova

‹ adv ›
‹ adv ›

Pascal Cassecuelle, directorul general al Bayer Romania, a preluat conducerea diviziei de Crop Science rezultată din combinarea Bayer şi Monsanto, coordonând operaţiunile pentru România, Bulgaria şi Republica Moldova, anunță Ziarul Financiar.

De asemenea, el rămâne în funcţia deţinută la Bayer Romania şi Senior Bayer Representative pentru Bayer la nivelul grupului de ţări România, Bulgaria şi Moldova.

„Planeta Pământ a lansat o invitaţie la cină în anul 2050 pentru 1 miliard de oameni, iar fermierii ar trebui să pună hrană pe mesele din întreaga lume şi să crească producţia cu 50%, confruntându-se în acelaşi timp cu consecinţele schimbărilor climatice, eroziunii solului sau a deficitului de apă. Iar anul 2050 nu este departe, ci la doar 30 de recolte distanţă. Vestea bună este că fermierii nu sunt singuri în faţa acestei provocări formidabile, de a produce mai mult cu mai puţin. Acest lucru ne inspiră la Bayer Cropscience şi astfel ne formulăm misiunea noastră de a „construi viitorul agriculturii pentru fermieri, consumatori şi planetă”, a spus Pascal Cassecuelle la momentul numirii sale.

Pascal Cassecuelle a preluat rolul de lider al diviziei Bayer Crop Science în februarie 2017, iar din august 2017 se află la conducerea Bayer pentru grupul de ţări România, Bulgaria şi Republica Moldova. În România, Bayer are 300 de angajaţi şi vânzări cumulate de aproximativ 280 milioane de Euro.

„Mă simt privilegiat să conduc noua noastră divizie combinată Cropscience pentru grupul de ţări România, Bulgaria şi Moldova, unde ocupăm poziţia numărul unu şi beneficiem de dezvoltarea puternică a Climate Corp pentru agricultura digitală şi a facilităţii noastre pentru producţia locală de seminţe de la Sineşti. De asemenea, vreau să menţionez prezenţa puternică a diviziei Seminis în piaţa de seminţe de legume. Principala mea prioritate pentru anul 2019, ca lider al noii organizaţii combinate, este aceea de a mă asigura că proiectăm echipa noastră din divizia Cropscience într-un mod în care veţi continua să ne vedeţi, ca pe un partener de încredere şi un expert”, a adăugat Pascal Cassecuelle.

În anul fiscal 2018, Grupul Bayer avea aproximativ 117,000 de angajaţi şi a înregistrat vânzări de 39,6 de miliarde de euro. Cheltuielile cu capitalul s-au ridicat la 2,6 miliarde de euro, iar cele cu Cercetarea şi Dezvoltarea la 5,2 miliarde de euro.

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Comentarii