image
Sursa foto: Getty Images

Mbappe, la Real pentru 300 de milioane euro? Ce a spus Zidane, în conferinţa de presă de azi

Zinedine Zidane a vorbit în conferinţa de presă de astăzi despre posibilitatea de a-i transfera pe Mbappe şi/sau Neymar. Francezul a explicat că nu e momentul pentru a discuta de achiziţii, dar a lăsat de înţeles că ar fi încântat să îl antreneze pe tânărul vârf al lui PSG.

”Zidane este francez precum Mbappe. Poate face ceva”, a zis Florentino Perez, cu zâmbetul pe buze, după prezentarea lui Zizou. Apoi, președintele lui Real Madrid a fost întrebat pe cine ar prefera între Mbappe și Neymar, iar răspunsul le dă speranțe fanilor: ”pe amândoi”, a spus Perez.

În acest context, în conferinţa de presă de astăzi, Zidane a fost întrebat pe seama planurilor pe termen mediu şi lung. Mbappe e văzut drept o soluţie ideală de ziarişti, Realul urmând să îşi asigure ofensiva pentru cel puţin un deceniu. Cum era de aşteptat, tehnicianul din Hexagon a refuzat să vorbească clar despre mutările pe care le va face în vară.

"Pot eu să îl conving pe Mbappe? Nu. Şi ştiţi foarte bine că nu o să vorbesc despre un jucător care nu aparţine Realului. Ştim care este valoarea lui Neymar şi Mbappe, dar în momentul acesta eu nu mă gândesc la transferurile lor, ci doar la partida de mâine. Mi-ar plăcea să îl antrenez pe Kylian, aşa cum mi-ar plăcea să pregătesc orice jucător bun. Dar asta nu înseamnă că mă voi duce la preşedinte să îi spun să îl transfere, nu este momentul pentru astfel de discuţii acum", a spus Zidane, în conferinţa de presă de astăzi.

300 de milioane de euro ar urma să plătească Real Madrid pentru Mbappe, potrivit As. Francezul ar deveni astfel cel mai scump jucător din toate timpurile. Recordul în acest moment e deţinut de Neymar, pentru care PSG a plătit 222 de milioane de euro (clauza de reziliere a contractului cu Barcelona).

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: