(foto) GENEVA 2019: Premieră mondială – Noul BRABUS 850 6.0 Biturbo 4×4² Final Edition „1 of 5”

Atelierul BRABUS încă nu se poate despărţi de vechiul G-Class, motiv pentru care a mai adus la Salonul Auto de la Geneva o ediţie specială şi limitată numită BRABUS 850 6.0 Biturbo 4×4² Final Edition „1 of 5”.

Maşina este construită pe baza unui G 63 AMG în caroserie W 463, dar şasiul i-a fost refăcut pentru a adopta nişte punţi de tip portal şi pentru a-i creşte garda la sol până la tocmai 60 de cm!

Foto: autoblog.md

BRABUS are multe decenii de experiență în rafinarea diferitelor modele Mercedes-Benz G-Class. Acest lucru a inclus, de asemenea, în mod repetat, variante extrem de capabile în off-road, cum ar fi spectaculosul BRABUS 700 6×6 cu două punţi posterioare sau BRABUS 550 ADVENTURE 4×4².

Noul BRABUS 850 6.0 Biturbo 4×4² Final Edition „1 din 5” se bazează pe modelul Mercedes G 63 AMG recent înlocuit. Capacitatea sa maximă în off-road se realizează datorită gărzii la sol mari și a articulației maxime a celor două punţi. În acest scop, inginerii și tehnicienii BRABUS au convertit mașina cu cinci uși în una cu două axe portal dezvoltate special în acest scop. În plus, BRABUS a mai instalat un sistem de amortizare special calibrat. Află mai multe, dar şi cât costă un exemplar, pe AutoBlog.MD


Pub