Atenție, călători! Microbuzele de pe ruta 103 vor circula pe Ștefan cel Mare până la sfârșitul lunii

Microbuzele de pe ruta 103 vor circula, până la sfârșitul lunii martie, pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt. Aceasta, din cauza lucrărilor de pozare a rețelelor, care au loc pe mai multe porțiuni a străzii 31 August 1989.

Foto: UNIMEDIA

Solicitat de IPN, Vasile Chirilescu, specialistul principal în relații cu mass-media din cadrul Primăriei municipiului Chișinău, a declarat că a existat posibilitatea ca microbuzele de pe ruta 103 să circule pe strada București, însă s-a optat pentru bulevardul central deoarece pe București traficul e mai intens și nu există posibilitatea pentru șoferi de a vira la stânga.

Traficul rutier pe strada 31 august 1989, în perimetrul străzilor Mitropolit Bănulescu-Bodoni și Alexandr Pușkin, Ismail şi Lev Tolstoi, dar și pe tronsonul Ion Vasilenco și Ciuflea, este sistat de pe 5 martie. Lucrările se vor încheia la sfârșitul acestei luni.

În noiembrie 2014, printr-un Regulament al municipalității, circulația prin centrul orașului Chișinău a fost interzisă pentru toate rutele de microbuz.


Pub