Evenimente pentru întreaga familie într-o zi de sâmbătă de primăvară

X97WCBAJJB-1-920×645-920×645

Soarele apare din ce în ce mai des pe cer, temperatura este favorabilă pentru plimbări și vizite culturale. De aceea, nu ratați ocazia să fiți parte a câtorva evenimente sugerate de echipa #diez.

Alternosfera – lansare de album la Chișinău

La Chișinău vine Alternosfera.  Ce poate fi mai frumos decât o seară alături de artiștii îndrăgiți  Evenimentul va avea loc în hala mare de la Moldova-Film. Bilete pot fi procurate pe Iticket.

#Acoustic session: Dana Rogovski

Dana Rogovski revine alături de Mihăiță Chiriac și Vlad Sabajuc la Uptown cafe cu un playlist nou, inspirațional și primăvăratic. Vocea fină a Danielei și talentul băieților vor crea o atmosferă nemaipomenită. Dacă aveți nevoie de astfel de clipe la început de weekend, atunci acest concert este locul potrivit pentru voi.

Prețul biletului este 50 de lei. Iar pentru ca să aveți o măsuță pentru tine și prietenii tăi, rezervează de azi! la numărul de telefon: 0787 75 701

#Târgului Celebration 2019

Expoziția „Celebration 2019” nu este dedicată doar organizării sărbătorilor – ea însăși este o adevărată sărbătoare pentru întreaga familie.

În programul expoziției este inclus: show de colecții noi, rochii de seară și de mireasă, prezentări, interpretarea artiștilor, prezentatori, DJ. De asemenea, veți putea participa la tombole și concursuri!

Vizitatorii expoziției au o ocazie unică de a rezolva un întreg complex de probleme într-un singur loc și într-un timp scurt:

– navigare în cataloagele saloanelor de mariaj,
– posibilitate de a cunoaște cele mai în trend propunerile de organizare și proiectare,
– comandare unui operator de foto și video,
– alegerea celor mai superbe plicurilor, invitațiilor, buchetelor, tortelor și limuzină,
– cunoașterea vedeților, artiștilor, Dj, prezentătorilor 
– obținerea sfaturilor gratuite de experți în domeniul și informații utile,
– compararea, selectarea, efectuarea achiziției sau realizarea unei comenzi de servicii dorite,
– În plus, toți participanții pregătesc oferte, care pot fi primite numai în timpul expoziției pentru fiecare vizitător!

Program de lucru: de la 10:00 până la 19:00.
Locul desfășurării: Palatul Republicii, Maria Cebotari 6, Chișinău, Moldova.

Înregistrează-te aici.

#Capcana

Destroyer urmărește drama morală și existențială a unei femei detectiv din Poliția Los Angeles, Erin Bell, care, de tânără, a lucrat sub acoperire cu o bandă din deșertul Californiei, însă rezultatele au fost tragice.

Atunci când conducătorul bandei reapare după ani întregi, ea trebuie să refacă legătura cu membrii bandei care au rămas în viață și mai ales cu propriul ei trecut, pentru a scoate la iveală demonii care i-au distrus viața.

44444

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente